Navodila za naročilo retuširanja fotografij

  • Vaše fotografije so lahko v jpg ali png obliki in naj bodo čim večje ter čim bolj ostre. Ne priporočamo vam pošiljanja manjših ali zamegljenih fotografij, ker vsebujejo premalo informacij za retuširanje
  • Izpolnite obrazec s svojimi osebnimi podatki. Če ste podjetje, vnesite tudi ime vašega podjetja in ID za DDV.
  • Za prenos fotografij, kliknite na gumb "IZBIRA DATOTEK" in izberite datoteke iz svojega računalnika. Za označitev večih datotek hkrati lahko držite pritisnjeno tipko SHIFT ali CTRL. Če se vaše datoteke nahajajo v različnih mapah na vašem računalniku lahho večkrat zaporedoma kliknete na gumb "IZBIRA DATOTEK" in označite datoteke v vsaki mapi posebej. Večkratna izbira datotek se sešteva.
  • V polje za komentar napišite vaše želje. Kakšno vrsto retuširanja želite: samo korekcija fotografij, naravno retuširanje ali idealizirano retuširanje. Če ste dodali več fotografij, lahko napišete želje za vsako posebej.
  • Ko ste končali z vnašanjem vaših podatkov in izbiranjem datotek, kliknite na gumb za pošiljanje naročila in počakajte, da se prenesejo vse vaše datoteke. Nato boste samodejno preusmerjeni na stran za uspešno oddajo naročila.
  • Ko bomo naročilo sprejeli in ga pregledali, bomo vaše fotografije retuširali in jih v roku dneva do dveh poslali na vaš e-poštni naslov za vpogled skupaj z predračunom za plačilo. Slike za vpogled bodo nekoliko manjše in vsebovale bodo naš vodni žig. Ko bo predračun plačan vam bomo poslali slike v polni velikosti in potrdilo o plačilu po e-pošti oz. originalni račun za podjetja po navadni pošti.
  • V primeru, da bomo potrebovali dodatne informacije glede retuširanja, vam bomo pisali na vaš e-poštni naslov ali poklicali po telefonu.